STIJLADVIES

Het is heel belangrijk om je prettig te voelen in kleding. Een mooi verzorgd uiterlijk geeft zelfvertrouwen en kracht.
Bij een stijlanalyse gaan we eerst kijken naar je lichaamsbouw. Door het lichaam op te meten kunnen we precies bepalen of het lichaam in balans is.
Er zijn diverse lichaamsvormen zoals het A-type, O-type, H-type, V-type, 8-type.

 

 

Je krijgt advies over het accentueren en camoufleren van bepaalde lichaamskenmerken. Dit doen we niet alleen d.m.v. horizontale, verticale, diagonale en gebogen lijnen maar ook door te spelen met lichte en donkere kleuren. Zelfs glanzende of matte stoffen geven een ander effect.


Stijladvies deel 2: De brug van je innerlijk naar je uiterlijk

Hoe kun je d.m.v. kleding laten zien wie je bent. Om meer inzicht te krijgen in de taal van kleding en hoe je een bepaalde boodschap kunt uitstralen in een situatie is er een compact en overzichtelijk systeem gemaakt; de stijlcategorie├źn. Deze bestaan uit 4 blokken met de volgende boodschappen:
formeel-autoriteit, formeel-sociaal, sociaal-formeel, sociaal-informeel. Door je kernkwaliteiten te benoemen kunnen we deze terugkoppelen naar je kleding. Hoe laat je bijvoorbeeld zien dat je creatief bent of welke kleding past bij je als je liever niet op de voorgrond bent. Door middel van kleurgebruik, dessins, sieraden kun je mixen en matchen tot je het gewenste resultaat hebt bereikt.

We gaan samen op zoek naar de juiste look voor jou.

 

Reserveren of meer informatie?

Tel: 06-12453361 | Email: esmee@kleurenstijlstudio.nl