STIJLADVIES

Het is heel belangrijk om je prettig te voelen in kleding. Een mooi verzorgd uiterlijk geeft zelfvertrouwen en kracht.
Bij een stijlanalyse gaan we eerst kijken naar je lichaamsbouw. Door het lichaam op te meten kunnen we precies bepalen of het lichaam in balans is.
Er zijn diverse lichaamsvormen zoals het A-type, O-type, H-type, V-type, 8-type.

Je krijgt advies over het accentueren en camoufleren van bepaalde lichaamskenmerken. Dit doen we niet alleen d.m.v. horizontale, verticale, diagonale en gebogen lijnen maar ook door te spelen met lichte en donkere kleuren. Zelfs glanzende of matte stoffen geven een ander effect. Het stijladvies wordt afgesloten met een complete stijlgids “Stijl in beeld” hierin kun je alles nog een rustig nalezen.


Stijladvies deel 2: De brug van je innerlijk naar je uiterlijk

Om meer inzicht te krijgen in de taal van kleding en hoe je een bepaalde boodschap kunt uitstralen in een situatie is er een compact en overzichtelijk systeem gemaakt; de stijlcategorieën. Deze bestaan uit 4 blokken met de volgende boodschappen:
Formeel-autoriteit, formeel-sociaal, sociaal-formeel, sociaal-informeel.

 

Ze gaan vooral om de taal van kleding en het uiterlijk. Een mens is echter meer dan zijn uiterlijk.
Om het innerlijk in kaart te brengen gebruiken we het speelveld, dit is een cirkel waarin je verschillende kanten van je innerlijk kunt aangeven. Met het stijlkwadrantenspel  kunnen we innerlijk en uiterlijk combineren zodat het in harmonie is.

 

Reserveren of meer informatie?

Tel: 073-5991806 | Email: esmee@kleurenstijlstudio.nl