KLEURADVIES

 

Hoe komt het dat de ene kleur je mooier staat dan de andere?

 

De pigment-tinten van je huid, haar en ogen spelen hierbij een allesbepalende rol. Afhankelijk van de ondertoon van je huid ben je mooier met koele of warme kleuren. Als je kleuren draagt die in harmonie zijn met je huid, haar en ogen dan zie je er gezonder en stralender uit. De eventuele lijntjes en onregelmatigheden in je gezicht vallen minder op en je krijgt een zachtere harmonieuze uitstraling.

 

Esmee bepaalt met behulp van gekleurde sjaals en een geavanceerd computerprogramma welke kleuren het mooist bij je passen. We onderscheiden niet alleen de 4 seizoentypes lente, zomer, herfst, winter, maar binnen die groepen stellen we ook nog vast d.m.v. een contrastanalyse of het een extra licht, licht, medium, donker of contrasterend karakter heeft. Dit is van belang om te weten hoe je de kleuren van je kleding kunt combineren bijv. ton sur ton of met een hoog contrast.

 

Kleur is een rijkgeschakeerde taal waarmee je iets over jezelf kunt vertellen. Een kleurloze outfit laat minder van jezelf zien, het kan een gereserveerde of saaie indruk geven. We gaan op zoek naar de beste kleuren die jouw identiteit weergeven.

 

Kleed je voor de gelegenheid en laat je innerlijk stralen!

 

Om het winkelen eenvoudiger te maken kun je na afloop van de kleurenanalyse kiezen voor een kleurenkaart of een persoonlijke kleurenwaaier zodat je dit als een geheugensteuntje bij de hand hebt.

 

Reserveren of meer informatie?

Tel: 06-12453361 | Email: esmee@kleurenstijlstudio.nl