MAKE-UP ADVIES

Naar aanleiding van de kleurenanalyse weten we exact welke huid, haar en oogkleur je hebt. Samen met een geavanceerd computersysteem zijn we in staat om de perfecte kleuren te adviseren voor een natuurlijke dag make-up.

 

De ene helft van het gezicht wordt door Esmee opgemaakt waarbij ze steeds persoonlijk advies geeft. Iedereen is uniek dus ieder gezicht is anders. Als Esmee klaar is ga je zelf aan de slag met de andere helft van je gezicht. Tot slot maken we het plaatje compleet met een mooie sjaal.

 

Ben je tevreden over het make-upadvies dan kun je natuurlijk de  make-up aanschaffen. De Kleur & Stijl Studio verkoopt make-up producten van Art of Image en Cosart die precies zijn afgestemd op de pigmentkleuren van huid, haar en ogen. Ze zijn hypoallergeen en niet op dieren getest.

 

Make-up voor de rijpere huid

Deze uitgebreide anti aging behandeling met ampullen van goud, kaviaar en honing is een weldaad voor de huid. Je krijgt goede adviezen over bijv. overhangende oogleden, rimpels boven de mond en welke kleuren van make-up jouw gezicht laten stralen.

 

Reserveren of meer informatie?

Tel: 073-5991806 | Email: esmee@kleurenstijlstudio.nl